Bill Chen: Valitsin matematiikan, koska se ei tarvitse lainkaan muistia

Olemme jo kääntäneet useita aiempia jaksoja The Grid-podcastista, Jennifer Shahade, joissa vieraat puhuvat monisteista. 33. numeron sankari oli Bill Chen, The Mathematics of Poker kirjoittaja. Hän valitti muistista, mutta yritti muistaa jakelun Phil Iveyä vastaan ​​10 vuotta sitten.

Shahade julkaisi näytön jakelusta, jota pelataan 3 000 dollarin HORSE-turnauksen ottelussa vuoden 2010 World Series -sarjassa.

Limit Hold’em:

Bill avattiin painikkeesta, Ivy BB: llä tukee.

Flopissa AsTh2h Ivy tarkisti, Bill maksoi.

Käännä 9c, Phil veti uudelleen, Chen järjesti uudelleen, Ivy maksoi.

River 7h, Ivy tarkisti ja nosti potin ilman näyttelyä.

”Magnus [Carlsen] ja minä tapasimme kerran Billin Monacossa Melody Amber -turnauksen aikana”, vahvimman modernin shakkimiehen valmentaja Peter Heine Nielsen kiihtyi keskusteluun. – Erittäin mukava kaveri. Ja kirjoitin erinomaisen kirjan!

”Kiitos, Peter”, Bill kiitti. – Oli se EPT Monte Carlon aikana yli 10 vuotta sitten? Muistan jotain. Vau, siitä kaverista tuli lopulta maailmanmestari!

”Tunnen molempien kortit”, Billin läheinen ystävä ja pitkäaikainen online-kilpailija Ivy Bill Gavrilenko palasi keskustelun pokeriraitoihin. “Mutta ongelmana on, että Phil pyysi Billiä olemaan kertomatta kortteja.” Jos saat hänen luvan, kerron mielelläni sinulle. Tämä on jopa parempi kuin luulet!

“Matt, arvostan varmasti etiikkaasi”, Matt Limros, toinen Limit Hold’emin asiantuntija, aloitti keskustelun, “mutta se oli 10 vuotta sitten.” Kerro vain meille!

Seurauksena pakko ja hyvä muisti Gavrilenko auttoivat Jenniferiä, ja podcast tapahtui.

– Paikallani Bill Chen on kaksinkertainen WSOP-rannekorun voittaja, kuuluisan kirjan Mathematics of Poker kirjoittaja, ja hän pelasi korkeita panoksia monien vuosien ajan. Yhdessä ystäviensä – Terrence Chenin ja Matt Gavrilenkon kanssa – he järjestivät ns. Matemaatikkojen talon. Ja kiitos Matt, tämä podcast tapahtui.

Muutaman viime vuoden aikana pokeriyhteisö ei ole kuullut mitään Billistä, hän oli liian kiireinen muissa projekteissa. Nyt hän työskentelee sijoitusyhtiö Susquehanna International Groupissa [meillä on siitä erillinen artikkeli]. Bill johtaa urheilutapahtumien analysoinnista vastaavaa osastoa.

Hän pelaa myös mennä, silta ja shakki. Jälkimmäisen ansiosta tapasimme, kun Bill kääntyi minuun antamaan hänelle muutama oppitunti. Kiitos, että tulit!

Tuossa kädessä heitit joelle ja pysyit lyhyellä pinossa. Phil voitti sinut ja voitti kahdeksannen rannekkeensa, ja sait lohdutuspalkinnon 200 000 dollaria.

– Muistan 3 tunnin heads-upin Philin kanssa. Läheisten ystävieni häät oli suunniteltu samana päivänä, ja minun piti auttaa heitä organisaatiossa. Mutta lopulta vietin koko päivän pokeripöydällä.

– Olitko koko häät järjestäjä?

– Se on liioittelua. He kutsuivat vain lähimmät sukulaiset ja ystävät, heitä oli yhteensä 12 henkilöä. Seremonia pidettiin venetsialaisessa kasinossa, ja onnistuin auttamaan vähän ennen turnauksen alkua.

– Mutta unohditko itse häät?

– He tarkoituksella viivästyttivät alkua ja viettivät sen lounastauon aikana, auto odotti minua ja pääsin venetsialaiseen.

– Oliko avioliitto onnistunut?

– Kyllä, he ovat edelleen yhdessä, odottaen toista lasta.

– Mennään käsiisi.

– Johtava Phil flopissa yllättyi minusta, varsinkin kun korotin pre-floppini. Hän ymmärtää, että pelaan aggressiivisesti, joten hänellä on usein mahdollisuus pelata tarkistuskorotusta. [Patrick Leonard Twitterissä kutsui myös Philin floppia pelaamaan iso virhe, Jake Abdullah oli hänen kanssaan samaa mieltä.]

On edelleen mahdollista, että hän uskoi olevansa edessä minua kohtaan jäljellä olevissa neljässä pelissä, joten hän ei halunnut pelata Hold’emia liian aggressiivisesti.

– Kun käännyin sinuun ensimmäisen kerran, et voinut muistaa mitä sinulla oli.

– Haha, mutta se oli 10 vuotta sitten. Minulla on kauhea muisti, unohdan aina mihin näppäin. Minulla on ollut tämä ongelma lapsuudesta lähtien, yritin jopa pelata kehityspeliä … Miksi sitä kutsutaan? Ja tarkalleen – “muisti”. Opisin soittamaan sitä erittäin hyvin, mutta tämä ei ratkaissut näppäinten ongelmaa. Muistan varmasti jaon päivässä, vuodessa tai jopa kahdessa, mutta kymmenen vuotta on liian pitkä.

– Olemme onnekkaita, että läheinen ystäväsi Matt Gavrilenko katseli peliäsi, hän kertoi minulle, mitä teillä molemmilla oli. Kun sinä ja minä valmistelimme, voit silti muistaa korttisi – sinulla oli QJo. Kerro toiminnastasi jakelussa.

– Toistan, että lyijy BB preflop-kutsun jälkeen on melko epätavallinen toimenpide. Yleensä soitan tässä tilanteessa. Voin kuvitella panostani ja vastustaja soitti – puhtaasti psykologinen laite jakelun yksinkertaistamiseksi. Mutta tässä tilanteessa BB: n pelaajan pitäisi mielestäni tarkistaa. Panostan hyvin usein, etenkin A-high flopissa. Tarvitsen hyvin vähän käsiä, joiden kanssa tarkistan. Lyijy soittaa melkein aina, heitän sen vain, jos mitään ei ole.

– Onko korotus mahdollista?

– Tarvitsee ajatella. Jos saan erittäin vahvan yhdistelmän, kuten sarjan, on parempi lykätä korotusta käännökseen.

Bovada tuo takaisin miljoonan dollarin viikonlopun toukokuun lopulla
SCOOP WARS, jakso 4: Uudet toiveet

Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published.