Pokertarinat: Kuhn, Kenny ja Shulman karanteenissa

Karanteenin aikana Julio Rodriguez kutsui aiempien julkaisujen suosituimmat pelaajat podcastiinsa. Vieraita olivat Jason Kuhn, Nick Shulman ja Bryn Kenny. He kertoivat, mitä heidän elämässään on tapahtunut kolmen viime vuoden aikana, kuinka he elävät itsenäisesti ja vastasivat blitz-kysymyksiin.

Äänitä tänään podcast-lähetykseni 88. numero, mutta se eroaa kaikista aiemmista. Vaadin aina henkilökohtaista tapaamista vieraiden kanssa. Asun Vegasissa, ja melkein kaikki pelaajat tulevat tänne ennemmin tai myöhemmin, se on teknisesti helpompaa – sinun ei tarvitse huolehtia viestinnän laadusta, joten pelaajat ovat avoimempia.

On selvää, että nyt kaikesta tästä on tullut mahdotonta, joten rikkon omia sääntöjäni ja äänitin podcast-puhelimen. Tämänpäiväisessä numerossa puhuin suosituimpien aikaisempien aiheiden sankarille. Aloitin Poker Stories -levyjen nauhoittamisen melkein 3,5 vuotta sitten, jolloin aikana tapahtui monia tapahtumia, myös vieraideni – Jason Kuhnin, Nick Shulmanin ja Brin Kenny – elämässä.

Jason auttoi minua paljon jo heti, kun en vieläkään ymmärtänyt mitä tehdä. Muistan kuinka paniikkiin hänen huoneistossaan, kun en voinut kytkeä mikrofonia päälle. Hän oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen, ja vapauttaminen hänen kanssaan oli erittäin mielenkiintoinen.

 

WPT Online -sarja aloittaa 3. toukokuuta - Pokeroff arpajaisee 500 dollarin ilmaisturnauksen
Katsoin pokeria. WPT Saksa 2020

Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published.