SCOOP WARS, jakso 4: Uudet toiveet

Korjauksen viimeisimmällä minuutilla ennen mestaruuskilpailun päämyrskyä esitetään yleiskatsaus venäjänkielisten pelaajien menestyksiin ja nimetään palkinnon pääkilpailijat.

Tällä viikolla PokerStars on tyytyväinen turnauspokerin faneihin muutamalla miellyttävällä yllätyksellä.

Ensinnäkin itse SCOOP-sarjaa jatkettiin jopa 12 päivällä toukokuun loppuun saakka, ja aikataulun mukaiset turnaukset eivät ole nyt 240 vaan 372! Takuun kokonaismäärä on kasvanut 135 miljoonaan dollariin – tätä ”karanteenipokeran renessanssin” aikoja ei todennäköisesti muuteta lähitulevaisuudessa. Aikatauluun lisätyistä mielenkiintoisista turnauksista mainitaan Sunday Million 109 dollarilla, palkintopotilla 2,5 miljoonaa, joka pidetään sarjan viimeisenä päivänä, 31. toukokuuta, shortdeck-turnaukset, Hold’em- ja Omaha-sekoitukset, samoin kuin turnausten sironta rajapelien faneille – badugi, 5-kortti pot-limit -arvo, erittäin budjetti ($ 5,5) 8-peliturnaukset ja HORSE. 5-korttisten eksoottisten fanit nauttivat pot-limit- ja rajoittamattomista Omaha-turnauksista, samoin kuin ensimmäistä kertaa isoissa sarjoissa – Fusion-pokeriturnauksia.

Toiseksi sarjan yleisen tulostaulun palkinnot on vihdoin ilmoitettu. Palkintorahasto kasvoi neljä kertaa, ja jos aiemmin vain voittaja sai 25 000 dollaria, nyt välitaulukkojen johtaja saa 20 000 dollaria (19. toukokuuta), ja sarjan tulosten mukaan kiinteät pääpalkinnot menevät kolme parasta (vastaavasti 50 000 dollaria, 20 000 dollaria ja 10 000 dollaria).

pokerikevään päätapahtuma

Sunnuntai-iltana turnaukset alkavat SCOOP: lla, jonka vuoksi monet amatöörit ja ammattilaiset ovat huolellisesti jättäneet pesimunan konkurssiinsa ja joiden liukuminen voi radikaalisti muuttaa pelaajan kohtaloa. Loppujen lopuksi on kyse ensisijaisesta seitsemän numeroisesta palkinnosta!

Kyse on tietysti ns. Päätapahtumista, jotka perinteisesti järjestetään kevään mestaruuskilpailuihin kolmessa kategoriassa: demokraattisesta matalasta, jonka sisäänosto on 109 dollaria (eräänlainen sunnuntaimiljoona “suurimmalla nopeudella”) ) tuhannen ankaran väliaineen kautta tärkeimmälle – korkealle rullalle kymmenentuhannesosaan.

Ei niin usein, että voit nähdä kymmenen tuhannen dollarin turnauksen yli 600 kilpailutyöhön, mutta näin on vain silloin, kun monet pelaajat, jotka eivät koskaan laita tällaisia ​​rajoja tavallisessa ruudukossa (harvat jopa erittäin vahvat regit eivät pelaa mitään kalliimpaa kuin Sarjan 1–2 k), kyseinen turnaus pelataan ”laukauksella”.

Huolimatta siitä, että kaikkia kolmea Hold’em-turnausta (yksittäiset päätapahtumat, vaikka niiden palkintopotti on huomattavasti vaatimattomampi, alkaa Omahan ystäville samana päivänä) kutsutaan päämaiksi, turnaus keskittyy yleiseen pokeriyhteisöön. 10 tuhatta, koska vain siinä voittajalle taataan vähintään miljoona dollaria ensimmäisestä sijastä.

Maine SCOOP, 10k, toi eniten mainetta italiankieliselle italialaiselle tankerille Gianluca “Tankanza” Speranzalle, joka teki ainutlaatuisen feat online-pokerin historiassa – hän voitti kaksi tällaista suurta turnausta peräkkäin, vuosina 2018 ja 2019, ansaitsee yhteensä yli 2,1 miljoonaa dollaria.

Bill Chen: Valitsin matematiikan, koska se ei tarvitse lainkaan muistia
WSOP Super Circuit Online GG Pokerilla: 100 000 000 dollarin takuu ja 18 rengasta

Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published.