World Poker Tour -joukkueet puoluepokerin kanssa WPT: n online-maailmanmestaruuskilpailuihin

Vaikka live-pokerimaailma ottaa ensimmäiset kymmenen askeleensa kohti yrittämistä palata normaaliin näköpiiriin, World Poker Tour yrittää pitää ihmiset kiireisenä kesällä. WPT tarjoaa yhdessä partypokerin kanssa avajaiset WPT World Online Championship -mestaruuskilpailut, pokeriturnaussarjan, jolla on taatut palkintopotit ja joka haastaa kilpailijat lukuisissa muodoissa ja tieteenaloissa.
Viidestä pelaajasta tulee WPT: n mestarien klubin jäseniä
WPT ja partypoker järjestävät 17. heinäkuuta alkavat turnaukset, joissa on yli 100 miljoonan dollarin takuupalkintopotit. Mestarit merkitään WPT-historian lehdissä. Viisi pelaajaa, jotka osallistuvat suurempiin turnauksiin aikataulussa, ansaitsevat paikkansa WPT Champions ‘Cupissa. Nämä viisi turnausta lupaavat myös olla aikataulun viihdyttävimpiä tapahtumia.
Neljä turnauksista on $ 3000 (200 dollarin mehu) ostettava turnaus, joka sisältää neljä erilaista No Limit Texas Hold’em -muotoa. Kahdeksan-Max, Kuusi-Max, Mix-Max (alkaen kahdeksasta ja työskentelevät alas joka päivä) ja perinteisiä Knockout-muotoja käytetään. Viides tapahtuma on aikataulun suosituin tapahtuma: 10 000 dollarin (300 dollarin mehu) WPT World Championship Online Main Event. Tämä tapahtuma alkaa 29. elokuuta ja päättyy 2. syyskuuta.
Niille, jotka saattavat löytää nämä hinnastot hieman korkeilta, on koko turnausluettelo, joka saattaa kohdata pelaajan taskukirjan. Mikro- ja pienin panokset tapahtuvat samanaikaisesti heidän pääohjelmansa veljien kanssa. Partypokerilla on myös paljon mahdollisuuksia päästä sisään halvalla, satelliiteilla, jotka alkavat 4 dollarista ($ 40 mehu) tai ne voivat käyttää partypoker LIVE Passportia päästäkseen päätapahtumaan. WPT: n online-maailmanmestaruuskilpailuissa järjestetään myös Pot Limit Omaha (sekä Hi että Eights or Better) ja Heads-Up Championship.

”Suurin sarja molemmissa historiaissamme”
“WPT: n online-maailmanmestaruuskilpailut kokoavat jälleen World Poker Tourin ja partypokerin yhteen, mikä on kummankin historiamme suurin sarja”, kertoi World Poker Tourin toimitusjohtaja Adam Pliska tapahtuman ilmoituksen yhteydessä. . ”WPT Online -sarjan näytöllä oleva näytönohjain korostuu jälleen heinäkuussa, kun taas toinen merkittävä virstanpylväs on World Poker Tour -tapahtuma. Viisi WPT-mestaria, jotka kruunattiin yhdessä sarjassa, ovat WPT: n ensimmäiset 18 vuodenaikaa. Odotamme innolla tervetulleita heidät kaikki WPT-mestarien klubiin. ”
“Tämä on todellinen sarja kaikille pelaajille”, Hermance Blum, WPT: n Euroopan johtaja, lisäsi. “Rajoitetut ilmoittautumiset, sisäänostot kaikilla tasoilla ja viisi tapaa tulla WPT-mestariksi ovat kaikki kaikkien aikojen ensimmäisten WPT-maailmanmestaruuskilpailujen kohokohtia. Ne tarjoavat edelleen elävän kokemuksen verkossa.”
“Olen iloinen siitä, että olemme onnistuneet tekemään yhteistyötä WPT: n kanssa WPT: n maailmanmestaruuskisojen elvyttämiseksi ja sarjan tuomiseksi verkossa ensimmäistä kertaa”, partypokerin toimitusjohtaja Tom Waters kommentoi. ”Haluamme antaa festivaalille enemmän elävän tapahtuman tunnelmaa, joten turnaukset rakennetaan sellaisenaan, sisältäen yhden ilmoittautumisen kaikille NLHE-tapahtumille, jäädyttämiset, rajoitetun myöhäisen ilmoittautumisen ja rajoitetut ensimmäisen päivän turnaukset. Suositun kysynnän vuoksi pelaajat voivat nähdä toistensa oikeat nimet pöydissä. ”
WPT: n online-maailmanmestaruuskilpailut ovat rohkea askel organisaatiolta, joka ei ole aiemmin ryhtynyt tällaiseen rohkeuteen. Normaalisti WPT vain järjestää turnauksensa yhteistyössä toisen yksikön kanssa, kun WPT vastaa päätapahtumasta. Vaikuttaa myös siltä, ​​että se tulee olemaan suora kilpailija online-World Series of Poker -aikataulusta, antaen pelaajille enemmän vaihtoehtoja kesäpokerin dollarilleen kuin koskaan ennen.

Brian Rast voitti Super High Roller Bowl ja 7 525 000 dollaria

Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published.